Avonturenkamp

Avonturenkamp

Praktische informatie

Welk uur

Leeftijden

van 5 tot 7van 8 tot 11van 11 tot 15

Data

07-08-2023 - 11-08-2023 134 € - max 30 inschrijvingen (21 ingeschreven)

Beschrijving

Elke durfal tussen acht en vijftien jaar oud is welkom op het avonturenkamp van Jocrevak vzw.

Kan jij de animators verslaan in een vuurgevecht of hang je liever in de bomen te bengelen? Misschien ga je wel graag op pad met pijl en boog voor een fijn spelletje archery tag. In deze avontuurlijke week kan het allemaal! Ga jij mee op avontuur?

Gedurende deze week staat er jou heel wat te wachten: een bezoek aan een pretpark, subtropisch zwemmen, avonturenpark, lasershooting en zoveel meer!

Ben jij de nieuwe Indiana Jones, marvel agent, dora, … die bang is voor niks en niemand ? Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan het kamp vol met avonturen. Test op dit kamp je behendigheid, teamwork, het leven van een avonturier en nog zo veel meer …

Als je opvang wilt voor 8.30 of na 16.45 kost dit telkens 2 euro per 45min extra.

Wat zeggen andere over onze kampen?

Mijn zoontje gaat naar Kleuter Kriebel kamp, het is leuk om de kleutertjes in kleine groepjes met animatoren te zien rondgaan. Ze beleven een hele leuke dag waar ze zichzelf kunnen zijn.

Emily met Matteo

Elke zomervakantie zoeken we kwaliteitsvolle opvang dat betaalbaar is. Dit kan ik bij Jocrevak vinden waar ze een ruim aanbod hebben. Je weet als ouder dat je kind veilig is onder de vleugels van animators

Frederik met zoontje Cas

Deel dit kamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Download onze brochure

Wil je meer weten over onze kampen? Download dan onze flyer.