De grote knoeiboel: Kleuter Kriebel kamp @Kortenaken

De grote knoeiboel: Kleuter Kriebel kamp @Kortenaken

Praktische informatie

€ 84

Welk uur

8u30 - 16u30 (opvang mogelijk ervoor en erna)

Leeftijden

van 3 tot 5

Data

26-08-2024 - 30-08-2024 84 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)

Beschrijving

Al spelend leer je samen met de animatoren verschillende nieuwe vaardigheden. Met allerlei spelletjes op maat is er voor de kleuters een heuse speelpleinervaring met kruipen, rollebollen en springen. Samen experimenteren we met wat we leuk vinden.  
We geven je kleuter een super fijne experience ervaring voor de vakantie. Heeft je kleuter graag het wat rustig dan kunnen we met rustige activiteiten ons bezig houden en boekjes lezen en voorlezen voor de jongste. Maar de kleuters die graag actie hebben zijn bij ons aan het juiste adres.

Na inschrijving krijg je een bevestiging van inschrijving + 1 week voor het kampje start krijg je een infobundel doorgemaild.

Maximaal 20 inschrijvingen

Wat zeggen andere over onze kampen?

Super ruim aanbod van verschillende kampen voor jong en oud, mijn kinderen kunnen gedurende een hele zomer zich amuseren. Super zijn na al die jaren dat men kinderen nog graag komen.

Geert met zijn zoon Pieter-Jan

Zeer fijn dat ik mijn dochter in veilige omstandigheden naar Jocrevak kan brengen, de animators zijn heel vriendelijk en spelen veel activiteiten in thema, Top

Marc en zijn dochter Rediet

Deel dit kamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Download onze brochure

Wil je meer weten over onze kampen? Download dan onze flyer.