Dolfijnenkamp: Ontmoeting bij de dolfijnen

Dolfijnenkamp: Ontmoeting bij de dolfijnen

Praktische informatie

€ 179

Welk uur

8u30 - 16u30

Leeftijden

van 5 tot 7van 8 tot 11van 11 tot 15

Data

01-07-2024 - 05-07-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)
15-07-2024 - 19-07-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)
22-07-2024 - 26-07-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)
29-07-2024 - 02-08-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)
12-08-2024 - 16-08-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)
19-08-2024 - 23-08-2024 179 € - max 20 inschrijvingen (11 ingeschreven)

Beschrijving

Tijdens deze DOL-fijne week gaan we veel leren kennen over dolfijnen. We krijgen veel info over de dieren tijdens onze twee-daagse trip naar Brugge.

Jij wordt een hele week lang volledig ondergedompeld in de onderwaterwereld. Met een bezoek aan échte dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen kom je meer te weten over hoe het er onder water aan toe gaat. We vragen de dolfijnen om een oefening uit te voeren en staan samen met een echte dolfijnentrainer in het water en die zal al je vragen beantwoorden. Oh ja, vergeet je slaapzak niet!

Klik hier voor de parkvideo

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!
 

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in ons groen park en ontdek alles over één van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

 

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef vanaf mei dolle pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide.

Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

 

Dag 1:

Vrij bezoek in het pretpark:  (20 attracties buiten, 10 attracties overdekt, 3 voorstellingen met dolfijnen - zeeleeuwen -  zeehonden, het openlucht waterpark).

De dag kan worden afgesloten met een kleine maaltijd in het restaurant na sluitingstijd. Daarna volgt een avondactiviteit privé in het dolfinarium. 1 trainer is aanwezig om een vragenuurtje te begeleiden, waarbij kinderen een uur lang de gelegenheid krijgen tot het stellen van vragen. Einde rond 20u30 en slapen we in Varsenaere waar we te gast zijn.

 

Dag 2 en 3:

Exclusieve Ontmoeting In het Water met Dolfijnen.

Boudewijn Seapark Brugge presenteert een unieke, interactieve ontmoeting met dolfijnen! Ga tijdens dit programma samen met de verzorgers in het water bij de dolfijnen. Je trekt een wader (soort vissersbroek) aan en stapt op een speciaal platform. Dit platform laten we zakken totdat je tot je middel in het water staat. De dolfijnen zwemmen daarna tot bij jou. Zo sta je oog in oog met deze fantastische dieren! Ontmoet ze van dichtbij en geef ze een visje. Weet jij hoe hun huid aanvoelt? Kom het te weten tijdens dit programma! Ondertussen geven onze verzorgers uitleg over deze zeezoogdieren. Zo leer je meer over de biologie en het gedrag van de dolfijnen. Bovendien mag je samen met een verzorger een oefening vragen aan onze dolfijnen! Tijdens dit programma wordt er een foto gemaakt van jouw ontmoeting. Deze foto drukken we af en krijg je direct na het programma mee in een mooi educatief boekje.

Inhoud programma (totale duur 90 min):

-              20 minuten educatieve presentatie, waarbij uitleg gegeven wordt over de soort, natuurlijk leefgebied en de groep in het dolfinarium.           

-               15 minuten omkleden en verplaatsen naar encounter platform

-               40 minuten in water; individuele foto met dolfijn, begeleid contact met dolfijn(en), uitleg met de dolfijnen over manier van werken, oefening vragen aan dolfijn(en) en visje geven

-              15 minuten omkleden en foto afhalen

 

Overnachting op dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag: We slapen niet in het dolfinarium maar in Brugge zelf. Maar in Brugge zijn we te gast.


Boudewijn SeaPark in Brugge.

Alfons De Baeckestraat 12
8200 Brugge

Wat zeggen andere over onze kampen?

Elke zomervakantie zoeken we kwaliteitsvolle opvang dat betaalbaar is. Dit kan ik bij Jocrevak vinden waar ze een ruim aanbod hebben. Je weet als ouder dat je kind veilig is onder de vleugels van animators

Frederik met zoontje Cas

Zeer fijn dat ik mijn dochter in veilige omstandigheden naar Jocrevak kan brengen, de animators zijn heel vriendelijk en spelen veel activiteiten in thema, Top

Marc en zijn dochter Rediet

Deel dit kamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Download onze brochure

Wil je meer weten over onze kampen? Download dan onze flyer.