Super multimove sportkamp

Super multimove sportkamp

Praktische informatie

€ 84

Welk uur

Leeftijden

van 5 tot 7van 8 tot 11van 11 tot 15

Data

03-07-2023 - 08-07-2023 84 € - max 20 inschrijvingen (17 ingeschreven)
14-08-2023 - 18-08-2023 84 € - max 20 inschrijvingen (5 ingeschreven)

Beschrijving

Zorg dat je goed uitgerust bent, want deze week ga je elke spier in je lichaam goed benutten! Voetballen, basketballen, baseball, … Wie weet kom je er wel achter wat voor een top danser(es) je bent? Je komt in contact met allerlei sporten, die je misschien zelfs nog nooit geprobeerd hebt. Ben jij er klaar voor (durf jij het aan)?  Ready, Set, Go!

Altijd al een sport wil doen als hobby maar geen idee welk sport jou het beste ligt ? Dan is sportkamp het ideale kamp voor jou. Ga samen met de animators opzoek naar de fijne kneepjes van elke sport, zonder dat je er iets voor moet kennen. Van voetbal tot honkbal, van turnen tot hoogspringen, …. Leef je uit tijdens het sportkamp en maak kennis met één van de vele sporten die aanbod komen tijdens dit kamp.


Ben je tussen de 8 jaar en 15 jaar oud en heb je energie te veel? Schrijf je in voor ons fantastisch vernieuwd concept.
Zie je het helemaal zitten om je uit te leven tijdens basketbal en zwemmen, of toch eerder voetbal en trefbal? Het kan allemaal! Ook volleybal, hockey en zoveel meer komen aan bod tijdens deze sportieve week.
Zin om naar Hasselt te gaan naar Jumpsquare?

Sta je al te springen vol energie? Schrijf je dan snel in!

Ready, set, go!

 

Maximaal 20 plaatsen beschikbaar

Wat zeggen andere over onze kampen?

Zeer fijn dat ik mijn dochter in veilige omstandigheden naar Jocrevak kan brengen, de animators zijn heel vriendelijk en spelen veel activiteiten in thema, Top

Marc en zijn dochter Rediet

Mijn zoontje gaat naar Kleuter Kriebel kamp, het is leuk om de kleutertjes in kleine groepjes met animatoren te zien rondgaan. Ze beleven een hele leuke dag waar ze zichzelf kunnen zijn.

Emily met Matteo

Deel dit kamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Download onze brochure

Wil je meer weten over onze kampen? Download dan onze flyer.