Sportmixkamp

Sportmixkamp

Praktische informatie

€ 84

Welk uur

08:30u tot 16:30u (zonder opvang)

Leeftijden

van 5 tot 7van 8 tot 11van 11 tot 15

Data

01-07-2024 - 05-07-2024 84 € - max 25 inschrijvingen (23 ingeschreven)
12-08-2024 - 16-08-2024 84 € - max 25 inschrijvingen (25 ingeschreven)

Beschrijving

Zorg dat je goed uitgerust bent, want deze week ga je elke spier in je lichaam goed benutten! Voetballen, basketballen, baseball, … Wie weet kom je er wel achter wat voor een top danser(es) je bent? Je komt in contact met allerlei sporten, die je misschien zelfs nog nooit geprobeerd hebt. Ben jij er klaar voor (durf jij het aan)?  Ready, Set, Go!

Altijd al een sport wil doen als hobby maar geen idee welk sport jou het beste ligt ? Dan is sportkamp het ideale kamp voor jou. Ga samen met de animators opzoek naar de fijne kneepjes van elke sport, zonder dat je er iets voor moet kennen. Van voetbal tot honkbal, van turnen tot hoogspringen, …. Leef je uit tijdens het sportkamp en maak kennis met één van de vele sporten die aanbod komen tijdens dit kamp.


Ben je tussen de 8 jaar en 15 jaar oud en heb je energie te veel? Schrijf je in voor ons fantastisch vernieuwd concept.
Zie je het helemaal zitten om je uit te leven tijdens basketbal en zwemmen, of toch eerder voetbal en trefbal? Het kan allemaal! Ook volleybal, hockey en zoveel meer komen aan bod tijdens deze sportieve week.
Zin om naar Hasselt te gaan naar Sparkx

Sta je al te springen vol energie? Schrijf je dan snel in!

Ready, set, go!

 

Maximaal 20 plaatsen beschikbaar

Wat zeggen andere over onze kampen?

Elke zomervakantie zoeken we kwaliteitsvolle opvang dat betaalbaar is. Dit kan ik bij Jocrevak vinden waar ze een ruim aanbod hebben. Je weet als ouder dat je kind veilig is onder de vleugels van animators

Frederik met zoontje Cas

Mijn zoontje gaat naar Kleuter Kriebel kamp, het is leuk om de kleutertjes in kleine groepjes met animatoren te zien rondgaan. Ze beleven een hele leuke dag waar ze zichzelf kunnen zijn.

Emily met Matteo

Deel dit kamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Download onze brochure

Wil je meer weten over onze kampen? Download dan onze flyer.